Arkiver

Mandag igen


Hverdagen.

Så er det allerede blevet mandag morgen igen og dermed har min Skat og jeg endnu en gang taget hul på en helt ny arbejdesuge med helt nye muligheder ( han på sit arbejde og jeg herhjemme ).

Jeg vil ikke påstå, at jeg har det ligesom Garfield, for jeg hader ikke mandage, selv om jeg da godt nok synes, at de har alt for travlt med at afløse de alt for korte weekender.

😉

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

I stort set hele sidste uge lykkedes det for mig at nå det, som jeg havde sat mig for, at jeg skulle nå hver dag. Det var kun lige i weekenden, hvor det ikke helt lykkedes for mig. På den anden side så nåede min Skat og jeg at bruge lørdagen på at få en rigtigt god en opleveren, og i går nåede vi at hygge os samt slappe lidt af både sammen og hver for sig.