Arkiver

Weekenden er på vej …


Hverdagen.

… for nu er det endeligt langt om længe blevet fredag morgen igen. Min Skat har taget hul på denne uges forhåbentligt allersidste arbejdsdag og jeg sidder for femte gang i denne uge foran min computer, hvor jeg skriver lidt på min blog, imens jeg nyder min morgenmad og min morgenthe.

Der er uger, hvor man glæder sig lidt mere til, det skal blive weekend, end hvad man normalt plejer at gøre det, og denne uge er helt sikkert en af dem, hvor vi virkelig har længest efter, det atter skulle blive weekend. For i denne uge begyndte vi nedtællingen til den kommende weekend allerede mandag morgen, da vi stod op.

Så nu håber jeg, at vi begge to kommer til at slappe lidt af samt hygge os både sammen og hver for sig i den kommende weekend, for det har vi godt nok begge to et meget stort behov for lige for tiden.

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.

Indtil videre er det med sådant nogenlunde rimelighed lykkedes for mig at nå de tinge, som jeg havde sat mig for, at jeg ville nå i løbet af denne uge. Jeg har godt nok ikke nået det alt sammen, men lidt har vel også ret ?

God fredag med efterfølgende weekend til jer alle sammen der ude i Blog-land.