Arkiver

Vejret holdt ikke …


Hverdagen.

… hvad det ellers så ud, det lovede i formiddags. For vi fik ikke en gang lov til at nyde resten af solopgangen, før det blev overskyet og lidt efter begyndte det også at sne. Hvilket til al held viste sig kun at være en meget kortvarig fornøjelse.

Indtil videre har jeg brugt dagen på at rydde lidt mere op i mit "rod" inde i stuen og dermed har jeg fundet endnu et par hobby-kit, som jeg godt kunne tænke mig, at jeg snart kan finde det fornødne overskud samt den nødvendige tid, der skal til, for jeg kan komme i gang med at bruge dem. Det er efterhånedens ved at være en hel del af den slags, som jeg har liggende og jeg vil altså meget gerne snart i gang med at bruge af det. Det er jo lidt ligesom derfor, jeg har købt alle disse ting.

Lige nu er jeg ved at spise min frokost og om lidt vil jeg rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, hvorefter jeg skal i gang med at stryge alt det nyvaskede tøj, så jeg kan få det hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer.