Arkiver

Forsat klar blå himmel med solskin


Hverdagen.

Dagens solnedgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 15:45 …

2009/01/05/201.jpg

… og klokken cirka 16:00 …

2009/01/05/202.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra vinduet i vores arbejdsværelse. Det er derfor, man lige kan se et hjørne af vores altan.

🙂

Imens solen så små er ved at gå helt ned og min Skat er til træning, sidder jeg endnu en gang foran min computer samtidigt med at jeg tænker lidt over, hvad der i grunden er blevet af tiden i dag ?

Jeg føler, at dagen simpelhen bare er fløjet af sted og at jeg stort set ikke har nået noget som helst ud over, at jeg er blevet rigtigt godt gammeldags træt.

Egentligt er det kun blevet til, at jeg har nået at vaske og stryge tre maskinefulde ( 102 stykker ) tøj, som jeg har fået hængt og lagt på plads i diverse skabe og skuffer. Dermed har jeg nået at arbejde mig igennem den øverste tredjedel af bunken med vasketøj.

Jeg har nået at rydde op i alt det, som efterhåndens var kommet til at ligge på sofabordet, imens det ventede på, at jeg tog mig sammen til at kigge det igennem og derefter smide stort set det hele ud.

Jeg har været en tur rundt om containeren med papir, rundt om containeren med pap samt en tur i Aldi, hvor de så kun havde nået at få halvdelen af de varer, som jeg skulle bruge, frem på hylderne. Jeg fik lige ryddet op i vores køleskab samtidigt med, jeg fik sat de nyindkøbte madvarer på plads i det.

Jeg har nået at rydde til side, vaske op, tørre af samt stille på plads efter vores morgenmad samt min frokost. Jeg har nået at vande alle vores potteplanter undtagen vores fire mini orkideer, der fik deres ugentlige fodbad i går.

Efter min Skat var kommet hjem fra arbejdet og han lige havde nået at smøre samt spise sin frokost, kørte han og jeg en tur ud til Farmor for at besøge hende. På vej hjem der ude fra var vi lige en meget hurtig tur rundt om Aldi, der nu havde nået at få de sidste af de varer, som vi skulle bruge, frem på hylderne.

Min Skat satte mig af foran vores blog, hvorefter han kørte til træning og jeg fik puttet de nyindkøbte madvarer på plads i diverse skabe. Hvorefter jeg talte i mobiltelefon først en gang med Wivi og derefter to gange med Poul. Så satte jeg mig at besvare samt skrive en lille håndfuld e-mail.

Nu tror jeg, at jeg vil gå ind og sætte mig i sofaen, hvor jeg vil slappe lidt af, imens jeg sidder med et lille håndarbejde i mine hænder. Så kan det være, at jeg ikke er alt for træt, når min Skat kommer hjem fra træning samt at vi måske lige kan nå at have lidt glæde af hinanden i en times tid, før vi skal i seng for at sove. Så vi kan være bare nogenlunde friske i morgen, når vi skal op igen til en hel ny arbejdsdag.