Arkiver

Hverdag igen


Hverdagen.

Det er mandag morgen og ovenikøbet den første af slagsen i det nye år. Det er for øvrigt en meget kold morgen, for lige nu er der minus 8 grader udenfor her i Roskilde, til gengæld skulle det i følge DMI blive en køn dag med solskin fra en høj klar blå næsten skyfri himmel.

Min Skat er på vej til sit arbejde og jeg sidder endnu en gang foran min computer, hvor jeg har selskab af min morgenmad samt morgenthe. Så er det blevet hverdag igen eller rettere så er det næsten blevet hverdag igen, for det er kun min Skat, som skal tilbage til jobbet i dag, da jeg stadigvæk er fuldtidshjemmegående for egen regning og det vil jeg som minimum være et lille stykke tid endnu.

Jeg har da også allerede planlagt, hvad jeg gerne skal og vil nå i løbet af i dag. Blandt andet skal jeg i gang med at aflive bunkerne med vasketøj, for de har virkeligt brugt både julen og nytåret til at vokse sig store, stærke og næsten uoverskuelige, men før jeg går i gang med det, vil jeg lige have lov til at se tilbage på vores nu afsluttet jule- og nytårferie.

Lige så meget som vi begge to har haft glædet os til vores tolv dage lange jule- og nytårferie, lige så hurtigt er den desværre gået.

🙁

Den eneste formildne omstændighed, med hensyn til det er hverdag igen, er, at der "kun" er fem dage til, det igen er weekend og at vi måske får mulighed for at holde en enkelt eller to friuger i løbet af vinteren og foråret, før vi så kan holde påskeferie, og når vi er nået så langt, kan vi så småt begynde at glæde os til vores sommerferie, men der er godt nok lang meget lang tid til vores sommerferie begynder.

Det har virkeligt været en rigtigt god jule- og nytårferie, som vi har haft i år. Vi har selvfølgelig nået alle de mange daglige gøremål så som at få aflivet en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier, gøre rent, handle ind, rydde op, vaske og stryge en hel del tøj dog langt fra alt det, der er blevet brugt, samt besøge Farmor, men vi har også nået at få en enkelt en på opleveren, da vi nåede til nytårfrokost på Amager i fredags, samt at bruge masser af tid på "bare" at være kærester.

Jeg har virkeligt nydt, at vi stort set hver morgen og aften i løbet af den sidste uges tid har haft tid til at putte os ind til hinanden samt ligge og småsnakke eller bare nyde, at vi har hinanden. At der i løbet af dagene har været tid til imellem de mange gøremål at stoppe op og give hinanden et kram, et kysse eller slet og ret bare fortælle hinanden at: "Jeg elsker dig min Skat !".

Det er jo desværre den slags små ting, som man i den travle hverdag ikke lige nå at finde tid til og det er jo lige præcist disse små ting, som er så vigtige at huske på i det daglige samt som gør, at man lever og ikke bare er i live.

🙂

Nu har jeg lige fået en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet sikkert frem til sit job, hvor han er gået i gang med dagens mange opgaver. Så må jeg vel også hellere se at komme i gang med nogle af de opgaver, som jeg både skal og vil nå i løbet af i dag.