Arkiver

Syet duge med fødselsdagsflag


Hverdagen, Håndarbejde.

I løbet af efteråret 2001 købte jeg i Panduro Hobby i Lyngby Storsenter to hvide stofrester ( 100% bomuld ) med røde dannebrogsflag …

2008/11/30/101.jpg

… de kostede 35,00 kroner per styk. Ligeside har den ene af de to stofrester ligget på mit og senere vores spisebord og den anden af de to stofrester har ligget på mit og senere vores sofabord, hver gang en af os har haft fødselsdag.

Hver gang jeg har taget stofresterne af bordene, har jeg lovet mig selv, at jeg skal nå at klippe dem til, siksakke dem samt sømme dem op hele vejen rundt, så vi dermed kan få to duge ud af dem og derfor har jeg hver gang langt de to stofrester over i bunken med de ting, som jeg gerne vil nå, når jeg får det fornødne overskud samt den nødvendige tid til dem.

Hver gang er det sket det samme … et par dage før den næste fødselsdag har jeg fundet de to stofrester frem, så jeg kunne nå at vaske og stryge dem før brug, men sådant bliver det ikke aldrig mere … for i dag tog jeg mig endelig langt om længe sammen og derfor tog jeg den fornødne tiden til at klippe begge stofrester til, siksakke dem samt bukke en 1 centimeter bred dobbelt søm på dem hele vejen rundt, hvorefter jeg fik dem syet.

Så fremover har vi to hvide duge med røde dannebrogsflag …

2008/11/30/102.jpg

… som vi kan bruge hver gang en af os har fødselsdag eller der er noget andet, som vi gerne vil fejre.