Arkiver

Hvor meget kan der være i et skab ?


Hverdagen.

Det ved jeg faktisk ikke, men derimod ved jeg, at alt dette her …

2008/11/12/101.jpg

… har været fordelt nogenlunde ligeligt imellem over- og underskabet i vores entre og så store er de skabe altså heller ikke. Det fandt jeg i hvert fald ud af, da jeg kom til at tømme dem.

Det hele startede med, at jeg åbnede overskabets dør, da jeg skulle tage en lille æske ud af det. I det sekund, jeg åbnede døren, kom et hav af forskellige ting flyvende ud af skabet. Dette gentog sig, da jeg åbnede underskabets dør for at tage tre til-og-fra-kort, to ruller julepapir samt to ruller bånd ud af det skab og så var det, at jeg gjorde kort proces og tømte begge skabe fuldstændigt.

Når vi har nået at spise vores aftensmad, som min Skat lige nu er næsten helt færdig med at tilberede, samt har fået aflivet opvasken, så går jeg i gang med at sortere i det hele … hvad skal forsat gemmes og hvad skal smides ud … og derefter så skal jeg havde det hele og meget gerne lidt mere puslet ind i de to skabe i entren igen.

Det bliver godt nok noget af en opgave, som jeg skal i gang med, men det bliver vildt skønt, når det er overstået og vi igen kan åbne begge skabe uden risiko for at få noget af deres indhold i hovedet.

🙂