Arkiver

Julegave-hygge-shoppingtur


Hverdagen.

En af de ting, jeg virkelig nyder allermest ved, at jeg lige for tiden er 100% fuldtids hjemmegående for egen regning, er, at jeg har mulighed for at være spontan og dermed ændre på de lagte dagsplaner, uden at det gør spor. For når jeg ikke det planlagte i dag, må jeg jo bare nå det mere i morgen i stedet for.

I formiddags fik jeg en lille e-mail fra Heidi ( der her på bloggen er mere kendt som en tredjedel af familien i Jyderup ) … "Skal du noget i eftermiddag ? Hvis du har tid og lyst, kunne vi jo mødes på Roskilde station ved 14:15 tiden og lige julegave-hygge-shoppe sammen i et par timer" Efter en kort lille telefonsamtale med min Skat, så vi lige kunne ændre lidt på vores faste mandageftermiddags-planer, ringede jeg så til Heidi for at fortælle hende: "At det kan vi godt".

Som aftalt mødtes Heidi og jeg på Roskilde Station ved 14:15 tiden og derfra forsatte vi så via Hestetorvet ned til Algade, hvorfra vi startede vores julegave-hygge-shoppingtur, der førte os ad Algade, over Stændertorvet, via Skomagergade til Ringstedgade og tilbage til Algade igen, før vi sluttede af med at sidde på en bænk på O. H. Schmeltz plads i et lille kvarters tid, imens vi hyggesnakkede og ventede på, at Brian skulle samle Heidi op, så de kunne kører hjem til Jyderup.

Nu ved jeg af gode grunde ikke, hvor mange julegaveindkøb Heidi blev færdig med i dag, men derimod ved jeg, at jeg nu er nået så langt med mine / vores julegaveindkøb, at jeg faktisk kun mangler at købe julegave til en person i Fakse, en person i Store Valby samt to personer i USA. Dertil kommer så, at jeg har lovet Wivi, at jeg vil købe julegave til to personer samt fødselsdagsgave til en person for hende.

Jeg håber, at jeg kan nå at købe de sidste fødselsdags- og julegaver på torsdag, hvor jeg skal på julegave-hygge-shoppingtur sammen med min veninde i Store Valby.