Arkiver

Rengørning efter planterne på altanen


Hverdagen.

I sidste uge nåede vi om fredagen, hvor min Skat havde taget en fridag, fordi vores bil skulle til det årlige serviceeftersyn, at tage det endelige farvel med vores planter ude på altanen.

Det vil sige .. vi fik klippet de allersidste af planterne i mindre stykker, så de kunne være i en klar affaldssæk, som vi fik smidt ud om lørdagen, hvor vi blandt andet nået rundt om Kara, samt fik vasket alle plastik urtepotterne samt alle porcelæns urtepotteskjulerne af, så de kunne komme ned i vores kælderrum, hvor de skal overvintre, men så var der jo så bare lige det kedeligt ved det, at vores peberplante havde fået lus og at disse lus havde nået at svine i hvert fald en del af altanen rigtigt godt og grundigt til.

🙁

Vi nåede ikke at gå i gang med den store rengørings opgave ude på altan i sidste uge. For ingen af os havde den fornødne energi eller det fornødne overskud til det hverken om lørdagen eller om søndagen.

Det er nu heller ikke fordi, vi lige frem er sprængfyldte med energi og overskud i dag, men da vi jo på et eller andet tidspunkt skal i gang med opgaven og den jo nok ikke lige frem bliver nemmere at løse, jo længere tid vi venter med at gå i gang med den, så gik vi i gang i eftermiddags. Jeg startede med at tømme de tretten grå SmartBokse i tre forskellige størrelse, som vi havde stående ud på altanen, hvorefter min Skat stillede sig at vaske dem alle sammen af …

2008/11/15/101.jpg

… og jeg tørrede dem, før jeg så stillede dem ind på gulvet i vores soveværelset, for at de skulle være tættere på alt det, som de havde indeholdt …

2008/11/15/201.jpg

… og fra en anden vinkel …

2008/11/15/202.jpg

… som jeg havde lagt ovenpå vores seng, da jeg tømte dem. Det hele skal jo lige som meget gerne ned i dem igen og allerhelst inden vi skal i seng i aften. Så lige nu har jeg en "hyggelig lille" opgave, som jeg skal i gang med at løse.