Arkiver

Plys giraf med hue og halstørklæde


Hverdagen.

Vi brugte det meste af morgen samt en del af formiddagen på dels at hygge og dels at få aflivet en god håndfuld af diverse små hængepartier. Det vil sige, den der slags opgaver, som alle bemærker, når man ikke når dem og som ingen bemærker, når man rent faktisk når dem.

Derefter samlede vi alt det sammen, som vi efterhåndens havde stående rundt omkring i vores lejlighed, der skulle ud på Shurgard. For vi kunne jo lige så godt tage alt det med os, når vi alligevel skulle derud for at hente diverse lysdekorationer, som vi skal bruge til at pynte op til jul.

Vi startede med at køre rundt om Jem & Fix, hvor min Skat købte en lyskæde med 300 små lys-dioder, den er 39,90 meter lang, så den bør være rigelig lang til at kunne nå et par tre måske fire gange rundt ude på vores altan.

😉

Derefter kørte vi rundt om Shurgard, hvor vi dels fik sat alt det ( blandt andet de tre grå 31 liters SmartBokse og den grå 15 liter SmartBoks med Halloween pynten samt posen med vores julegaver fra familien i Fakse ), samt dels fik hente kasserne med diverse lysdekorationer samt de to poser med min Skats pakkekalender.

Derefter kørte vi rundt om Føtex i Roskilde Stations Center, hvor jeg kom til at købe denne lille størrelse …

2008/11/29/011.jpg

… og jeg er overbevist om, den vil komme til at få en god plads på vores juletræ. Det er godt nok en nøglering, men den kan jo sangens tages af, før giraffen bliver hængt op på juletræet. Den kostede en rund tyver.

På vej hjem fra Føtex, var vi lige en tur indenfor hos Fakta på Køgevej, vi kørte jo alligevel lige forbi og så kunne vi jo lige så godt handle det sidste af det, som vi manglede til denne weekend, ind med det sammen. Derefter kørte vi hjem og vi gik i gang med at tømme bilen samt få båret det hele op i vores lejlighed.