Arkiver

På plads …


Hverdagen.

Indtil videre er det meget begrænset, hvad jeg har nået at gøre af fornuftige ting i dag. Det er faktisk kun blevet til, at jeg har nået at klare en god håndfuld af alle de der små og store hverdagsting, som ingen bemærker, når man når dem og som alle bemærker, når man ikke har nået dem.

Jeg har også nået at bruge tid på at skrive lidt på min blog og så har jeg nået at finde plads til min pakkekalender fra Jyderup

2008/11/28/001.jpg

… den er kommet til at stå ovenpå en af kommoderne inde i soveværelset. Den står sådant, at jeg kan holde øje med den, når jeg sidder og arbejde ved mit skrivebord. Der skulle jo helst ikke forsvinde en pakke i utide.

😉

Både den dobbelte adventkalender fra Fakse samt den almindelige adventkalender fra Store Valby har jeg puttet ned i en lille klap-kurv …

2008/11/28/002.jpg

… som jeg har tænkt mig at stille til pynt enten et eller andet sted inde i vores stue eller på gulvet inde ved siden af mit skrivebord. Hvor den kommer til at stå kommer an på, hvor den kommer til at stå mindst i vejen for os, så vi ikke kommer til at falde over den.