Arkiver

Dobbelt adventkalender


Hverdagen.

Så er Wivi lige kørt herfra og dermed er hun på vej hjem til Fakse. Så hun nåede at være på besøg i cirka seks timers tid i dag og da vi ikke nået at gå nogen steder hen, brugte vi tiden herhjemme med at hyggesnakke. Så jeg tror, at jeg for en gangs skyld fik nået af vise Wivi alt det, som hun skulle se, næste gang hun kom på besøg.

🙂

Jeg huskede også at give Wivi posen med hendes pakkekalender samt posen med julegaverne til Fakse med, da hun kørte herfra og dermed mangler vi nu kun at aflevere julegaverne til Farmor ( dem får hun, når vi besøger hende om eftermiddagen juleaftensdag ) samt at fremstille og sende julegaverne til USA.

Wivi afleverede for øvrigt en pose med julegaverne til min Skat og mig fra familien i Fakse samt en pose, som indeholdte denne dobbelte adventskalender …

2008/11/27/101.jpg

… til mig. Det vil sige … der er en lille pakke til mig hver søndag i advent samt en lille pakke til mig hver lørdag før hver søndag i advent … men det vil jo så også sige … at jeg må åbne den første af disse otte små pakker allerede i overmorgen, da den førstkommende lørdag er lørdagen før første søndag i advent.

😉