Arkiver

En måned til juleaften


Hverdagen.

I dag er der så lige præcist en måned ( 30 dage ) til det er juleaften. Det er ikke fordi, det som sådant er noget som på nogen som helst måde kan stresse mig. For på nuværende tidspunkt har jeg allerede fået pakket en adventskalender, seks pakkekalender samt stort set alle julegaverne ind.

Det vil sige, at vi på nuværende tidspunkt rent faktisk allerede er nået så langt, at vi nu kun mangler at købe en julegave til min Skats farmor samt hans mor og søster i USA. Det er faktisk kun disse tre endnu ikke købte julegaver, som jeg mangler at pakke ind. Det føles godt nok rigtigt godt at vide, at vi allerede er nået så langt med dette års julegaveræs, at vi stort set er helt færdige med det og at vi nu kun mangler at skrive samt sende årets julekort.

Så er det, at jeg tillade mig at undre mig over … hvordan det kan være, at julen og dermed det at man skal give julegaver kan komme bag på så mange personer hvert eneste år, som det jo rent faktisk er tilfældet ?

Jeg mener … det er jo ikke lige frem noget helt nyt, at juleaften falder den 24. december. For det har den ligesom gjort i lidt over 2.000 år og ved et simpel kig i en hvilken som helt form for kalender så kan man finde ud af, at det er der heller ikke ændret på i år.

Selvfølgelig er jeg godt klar over, at det nok er de færreste, som er i stand til at tænke så langt frem i tiden som mig, der allerede sidste år købte det julegavepapir, som året julegaver og kalendergaver skal pakkes ind i, men ikke en gang den undskyldning kan jeg finde for alle dem, som påstår, at julen kommer bag på dem hvert eneste år. For langt de fleste butikker med bare en lillebitte smule respekt for sig selv har sådant noget som julegavepapir, til-og-fra-kort, julekort med meget mere på hylderne allerede i midten af oktober måned.

Så … måske er det i virkeligheden bare et spørgsmål om, at folk generelt bruger en meget dårlig undskyldning for at dække over deres egen manglede sans for at bruge hovedet og tænke lidt længere fremad end til spisen af deres egen lille næsetip eller også så finder de det måske ligefrem rigtigt hyggeligt at jage og stresse rundt i butikkerne i sidste øjeblik ved juletid. Noget som jeg bestemt ikke gider at spilde min tid med. Juldetiden skulle jo gerne være hyggelig og man har ikke mulighed for at hygge sig, når man jager og stresse rundt.