Arkiver

Så meget Halloween pynt ?


Hverdagen.

Jeg håber på, at jeg har det fornødne overskud samt muligheden for at få den fornødne tid til at pynte bare en lille bitte smule op til jul i den kommende weekend, men der kræver jo så først og fremmest, at jeg har nået at pakke alt Halloween pynten væk.

Derfor tog jeg mig i går sammen til at vaske tre grå SmartBokse på 31 liter af, som vi har købt til formålet. Da jeg håber på, at de er store nok til at kunne rumme alt vores Halloween pynt. I dag gik jeg så i gang med at pakke Halloween pynten ned i dem eller rettere i dag gik jeg så gang med at planlægge, hvad der skal ligge i hver af de tre grå SmartBokse. Da jeg gerne vil have, at de ting, som ligger i den samme kasse, hører bare en lille smule sammen.

Det vil sige … lyskæder, lysestager, bloklys, fyrfadslys og stearinlys i en kasse. Diverse græskar, græskarlygte samt øvrige pyntegræskar i den anden kasse og alle de øvrige Halloween ting i den tredje kasse. Som altid kan man jo ikke helt overholde den planlagte fordelingen af tingene, men bare den er holdt sådant nogenlund overordnet, er det også i orden for mig.

Jeg indrømmer gerne, at jeg ikke har været på toppen indtil videre i denne uge, hvor jeg blandt andet har hygget mig med småmigræne både i går og i forgårs, men jeg er nu alligevel lidt skuffet over mig selv, for jeg har faktisk kun nået at pakke den ene af de tre grå SmartBokse på 31 liter …

2008/11/20/001.jpg

… i løbet af i dag og lige nu er jeg simpelhen for træt til, at jeg orker at forsætte med opgaven, men inderst inde ved jeg jo godt, at det er den gamle kendte med … at ting tager tid samt at visse ting tage lang tid og især, hvis de skal gøres ordentligt. For selvfølgelig har jeg nummereret de tre kasse samt oprettet et regneark til dem hver på min computer, hvori jeg har skrevet, hvad jeg har lagt ned i dem. Ligesom alle tingene, der er blevet pakket ned, er blevet pakket ind og på anden måde lagt forsigtigt ned i kassen i håb om, at de så ikke tager skader af deres ophold.

Jeg håber og tror på, at jeg kan forsætte med opgaven i morgen.