Arkiver

Solnedgang over Holbækmotorvejen


Hverdagen.

Dagens solnedgang over Holbækmotorvejen klokken cirka 15:55 …

2008/11/15/001.jpg

… og klokken cirka 16:05 ….

2008/11/15/002.jpg

… som jeg oplevede og fotograferede den fra vores altan.

Ingen af os kan rigtigt fatte, at klokken allerede er nået at blive så mange, at solen er ved at gå ned. For så meget føler vi altså heller ikke, at vi indtil videre har fået ud af vores lørdag, men på den anden side så har vi faktisk indtil videre nået en hel del igen dag.

Vi har blandt meget andet har været en tur i Jem & Fix for at kigge på deres udvalg af kulørte udendørs lyskæder, rundt om Shurgard med en vognfuld diverse ting, som står meget bedre derud frem for i vores lejlighed. Derfra var vi lige rundt om Computer City, Jysk samt Maxi Zoo, hvor vi fik købt julegaven til Sweetheart, rundt om El-Giganten for at hente de billeder samt poster, som min Skat bestilte i søndags, samt rundt om Føtex på Ro´s Torv, hvor det endte med, at vi ikke købte noget som helst.

Da vi kom hjem efter denne tur, som kun havde taget os lige knap og nap 2:00 timers tid, smurte samt spiste vi lige hurtigt vores frokost, før der så blev ryddet til side, vaske op, tørret af og stillet på plads efter både morgenmaden samt frokosten, hvorefter jeg lige fik fulgt de af weekendens reklamer, som vi ikke skal bruge, samt skraldespanden ned til deres respektive container.