Arkiver

Små kulørte badeænder – Del 2


Hverdagen, Ænder.

Anne og jeg havde aftalt, at hvis hun ikke skulle på arbejdet i dag, så skulle hun og jeg ud at gå en god lang tur. Så derfor kom Anne klokken lidt over 9:00 i formiddags. Vi startede med at sidde og hyggesnakke i en lille halv times tid, imens vi aftalte, hvilke butikker vi skulle forbi under vores gåtur, hvorefter vi fik taget os sammen til at komme ud af hoveddøren.

Vi startede med at gå rundt om containeren med papir, derefter rundt om containeren med pap og så derfra ud til Ro´s Tov, hvor vi lige gik det meste af centret samt et par af dets butikker igennem, før vi gik via Københavnsvej til Algade. Hvor vi lige var et hurtigt smut indenfor hos Tiger, hvor jeg kom til at købe endnu et klart plastikrør, hvori disse fem små kulørte badeænder …

2008/11/12/001.jpg

… befandt sig. Røret med de fem nye små kulørte badeænder kostede en rund tyver.

🙂

For øvrigt har jeg fundet ud af, at disse små søde badeænder findes i tolv forskellige farver, hvoraf jeg nu har fået de ni. Da jeg købte de fem af de i alt tolv forskellige farvede små badeænder i onsdags. Måske er jeg så heldig, at jeg får de tre forskellige farvede små badeænder, som jeg stadigvæk "mangler", i julegave.

😉

Vi forsatte ned at Algade, til vi nåede til Snæversti, hvor vi drejede af og gik op mod Jernbanegade, derfra via Køgevej, igennem Roskilde Ringen til Aldi, hvor vi lige fik handlet lidt mere ind, før vi gik hjem til mig igen. Som altid, når Anne og jeg er ude at gå, så var det hyggeligt.