Arkiver

Doven


Hverdagen.

Vejet er gråt og trist igen i dag. Det skyldes jo nok, at det om ikke ret lang tid ikke længere er efterår, men derimod vinter. Dertil kommer så, at det småregner igen i dag. Jeg er godt nok ved at være mere end træt af dette grå og kedelig vejr. Jeg kan mærke, at jeg længes efter noget solskin og helst fra en klar blå himmel, så jeg kan komme ud og nyde naturen via mit kamera.

Indtil videre har jeg været doven i dag. I morges lige efter min Skat var taget af sted til sit arbejde, tog jeg min morgenmad samt min morgenthe med ind i soveværelse, hvor jeg satte mig foran min computer og begyndte at skrive på min blog.

Indtil videre er det blevet til, at jeg har nået at skrive ikke mindre end otte små manglede indlæg på min blog, men nu må jeg så også heller se at komme i gang med noget mere fornuftigt. For i løbet af i dag skal jeg meget gerne nå at vaske samt stryge mindst to maskinefulde tøj, pakke de sidste fødselsdags- og julegaver ind, nå rundt om containerne med papir og pap, handle ind, samt helst en hel masse mere, men lad os nu se, hvor meget af det planlagte jeg rent faktisk får taget mig sammen til at nå.

Måske skulle jeg lige skrive et lille manglede indlæg mere på blog, før jeg går i gang med dagens opgaver.

😉