Arkiver

God morgen mandag


Hverdagen.

Så er det allerede blevet mandag morgen igen og dermed har min Skat og jeg endnu en gang taget hul på en helt ny arbejdesuge med helt nye muligheder ( han på sit arbejde og jeg herhjemme ). Der er dog den formidlende omstændighed ved denne uge, at der kun er fire arbejdsdag til, det igen er weekend for vores vedkommen. Fordi min Skat holder en fridag på fredag, da vores bil skal til det årlige serviceeftersyn.

Jeg håber virkeligt, at jeg i denne uge kommer til at nå bare halvdelen af alt det, som jeg har sat mig for, at jeg skal nå i løbet af denne uge. Åh, hvor kunne det altså være skønt.

Jeg vil ikke påstå, at jeg har det ligesom Garfield, for jeg hader ikke mandage, selv om jeg da godt nok synes, at de har alt for travlt med at afløse de alt for korte weekender.

Nu har jeg lige modtaget en lille e-mail fra min Skat, så ved jeg, at han er kommet vel ind til sit job, hvor han er gået i gang med dagens arbejdsopgaver. Så tror jeg, at jeg vil stoppe mit bloggeri for denne gang og så vil jeg gå i gang med noget fornuftigt. Så bliver det spænende at se, hvor meget af det, som jeg har sat mig for, at jeg vil nå i løbet af i dag, jeg rent faktisk også kommer til at nå.