Arkiver

Hanniballine den anden


Hverdagen, Håndarbejde.

Det var nu ikke fordi, vi som sådant havde lagt de helt store vilde planer for, hvad denne lørdag skulle bruges til, men lidt havde vi dog halvt om halvt planlagt, at vi skulle nå i løbet af dagen. Desværre går det langt fra altid sådant, som man håber på og det gjorde det så heller ikke for os med hensyn til vores lørdags planer i denne uge, men det kan jo være, at det går bedre i næste uge. Det har vi i hvert fald lov til at håbe på, lige indtil det modsatte er bevist.

Vi føler os begge to halv dårlige samt ret så matte igen i dag og derfor endte det med, at vores lørdags planer blev fuldstændigt skrottet og indtil videre har vi så brugt dagen på stort set ingenting. Det vil sige, min Skat har brugt en del tid sammen med sin computer og jeg har brugt noget tid sammen med en hæklenål og dermed kom Hanniballine den anden …

2008/11/01/001.jpg

… til denne verden. Der er endnu en gang tale om et 100% eget design og jeg har kun brugt lige knap og nap et halvt nøgle sort ( farve nummer 43 ) "Cotton" ( 100% bomuld ) fra Stof & Stil, to små rulleøjne til påsyning fra Panduro Hobby ( desværre kan rulleøjne til påsyning ikke fås som selvlysende, det kunne ellers have været ret så sejt til en edderkop ) samt lidt fyld fra en lille monterings pude fra Stof & Stil, som jeg i forgårs kom til at klippe hul i, så Hannibal kunne blive yderst velernæret.

Så lige om lidt har vi igen to yderst velernæret hæklede edderkopper hængende og dingle drillende om kap i lampen over vores sofabord. Så kan det være, at Hannibal igen bliver glad, for han har virke så trist lige siden, Hanniballine flyttede fra ham.