Arkiver

Ny el-kedel


Hverdagen.

For små to ugers tid side stod vores el-kedel definitivt af. Den havde fået en lille utæthed i den ene side, hvorfra der konstant sivede vand ud af den og derfor kunne den ikke længere bruges.

🙁

Vi var dog så heldige, at vi havde gemt min Skats el-kedel og vi var ovenikøbet så heldige, at den stod på den øverste hylde i skabet over emhætten, så den var nem at få fat på. Det betød så, at vi kunne bruge den til at starte med.

🙂

Min Skats el-kedel vil dog ikke blive en permanet løsning, for den er ikke ledingfri og der kan jeg altså desværre ikke vende mig til, men det var der dejligt, at vi havde den og at vi kunne bruge den. Så vi ikke lige skulle ud og indvisere i en ny el-kedel, men derimod kunne vi vente med at købe en ny el-kedel lige indtil, der dukker en el-kedel op af det "rigtige" mærke og til en rigtigt pris.

Hvilket der så gjorde i dag, da denne Tefal el-kedel …

2008/09/22/001.jpg

… er på tilbud i denne uge hos El Giganten. Den var sat ned fra 199,00 kroner til 129,00 kroner og så håber jeg, at den holder i mindst lige så lang tid som den el-kedel, den afløser, gjorde, for den holdt i lidt over 4½ år.