Arkiver

Det var dejligt


Hverdagen.

Imens jeg stadigvæk boede i Herlev, havde jeg næsten alle dem, som står mig allernærmest, boede indefor maximalt ti minutters gang … Sky boede kun seksten trappetrip fra mig, da hun boede på anden sal til højre og jeg boede på første sal til vendtre i den samme opgang. Poul boede og bor stadigvæk ved Herlev station. Eve boede på Vindebyvej, Mie og Svend Aage boede et lille stykke op af Digestykket og Emma samt Hanne boede et lille stykke op af Højbjergvej på hver sin side.

Nu var jeg ikke dummere, end jeg godt var klar over, at det nok ville blive meget sværere at komme til at se dem lige så tit, som det indtil da havde været tilfældet, efter jeg var flyttet til Roskilde, men at der skulle komme til at gå så lang tid imellem, at jeg kom til at dem, havde jeg bestemt ikke regnet med, men det skyldes jo blandt andet, at jeg fik et job, som kørte rovdrift på mig og at jeg til sidst kørte helt ned på grund af det.

🙁

I dag fik eller rettere tog jeg så muligheden for at besøge Poul og det var også ved at være alt for længe siden, vi sidst har set hinanden, for det var en gang i starten af december måned sidste år.

Det var nu helt skønt at se Poul og hans kat …

2008/07/30/101.jpg

… som hedder Sweetheart, igen. For jeg har virkeligt savnet ham og selv om vi taler i telefon sammen et par tre gange om ugen, så er det jo alligevel noget helt andet at sidde overfor hinanden, imens man taler sammen.

Jeg var inde hos ham ved 11:00 tiden og vi hyggede os samt snakkede sammen lige indtil min Skat hentede mig ved 14:15 tiden.

🙂

Jeg håber ikke, at der kommer til at gå næste otte måneder, før vi næste gang får mulighed for at ses igen.