Arkiver

Fremme


Oplevelser.

Så nåede vi endelig langt om længe frem til det sommerhus i Guldforhoved …

2008/07/05/804.jpg

… vi har lejet og som skal danne vores faste base i den næste uges tid. Så har vi også været næsten ti timer undervejs, og vi er begge to glade for, at vi har holdt en pause både i Korsør, hvor vi besøgte Halskov Rav samt Isbåd Museet, og i Kolding, hvor vi besøgte Koldinghus samt gik en lille hurtig tur rundt i den gamle del af Kolding by, imens vi ledte efter en butik eller et supermarked, hvor vi kunne købe nogle friste madvarer. Så vi dels kan få noget at spise her til aften, før vi går i seng, og vi dels kan få noget at spise i morgen tidligt, før vi tager af sted for at få en forhåbentlig god en på opleveren.

Vores bil er meget utilfreds med, at den skal "sove" i en carport i nat. For den er jo vant til at overnatte i en garage, men vi har prøvet på at fortælle den, at der altså skal være lidt forskel på, om det er hverdag eller ferie, og at vi jo heller ikke kommer til at sove i vores egen seng i nat.

😉

Inden vi gik i gang med at tømme bilen og få det hele båret ind i sommerhuset, skulle vi lige se lidt nærmere på de nærmeste omgivelser, men vi nåede kun rundt om sommerhuset samt rundt på den godt 3.000 kvartmeter stor naturgrund, det ligger på. Det føles som om, vi befinder os et sted meget langt væk alle former for civilisation. Der er dog både fjernsyn og radio inde i sommerhuset, men det er nu ikke noget, vi tror, vi kommer til at benytte os ret meget af under vores ophold.

Både min Skat og jeg kan altså ikke stå for dette fuglehus …

2008/07/05/803.jpg

… for enten er det nogle meget store fugle, der holder til her på egnen, eller også så er de bare grovæder, så det basker.

😉