Arkiver

Årets 9. ups !


Hverdagen.

Da vi kun manglede et par tre småting og da vejret i dag er rimeligt pænt ( læs: det er tørvejr, men det blæser en hel del og solen er kun en sjælden set gæst ), gik vi lige en hurtig tur over i den lokale Aldi for at handle ind.

Nu ved jeg ikke, hvad der helt præcist gik galt, men det var godt, at vi havde taget tre tomme net med, for vi fik brug for dem alle tre. Dels kom vi i tanke om nogle flere ting, som vi manglede, imens vi gik rundt i butikken, dels foretog vi et par tre impulskøb og dertil kommer, at jeg blev fristet til endnu et "lille" garnindkøb, da jeg kom til at købe dette …

2008/07/14/001.jpg

… otte poser, der indeholder fire nøgler lilla "Mariposa" ( 100% ren gasseret og merceriseret bomuld med en løbelængde på 125 meter per 50 gram ) a 24,95 kroner per pose. Det vil sige, at jeg har givet 6,25 kroner per nøgle garn, hvilket bestemt ikke er nogen særlige høj garnpris, selv om det godt nok er 25% dyrere end sidste gang, jeg kom til at købe garn hos Aldi.

Jeg har allerede fået et par tre gode ideer til, hvad jeg skal bruge det nyindkøbte garn til, men før jeg går i gang med at fremstille noget af dette garn, skal jeg lige være helt færdigt med det lyseblå sjal, som jeg gik i gang med at hækle under vores sommerferie i det midtjyske. Jeg har nemlig den regel, at jeg aldrig har mere end et igangværende projekt af gangen. Det er nok også derfor, at jeg så tit bliver færdigt med et eller andet.

🙂