Arkiver

Planterne på altanen


Hverdagen.

Jeg har lige været ude på vores altan for at sige: "God nat" til vores planter samt for at vande dem. Jeg kan virkelig se, hvor meget de har forandret sig i løbet af de sidste cirka ti dage, hvor vi har været væk fra dem.

Seks af vores solsikker er sprunget helt ud …

2008/07/15/001.jpg

… og den syvende er lige på nippet til at springe ud …

2008/07/15/002.jpg

… hvor imod det ser ud til, at den ottende og sidste …

2008/07/15/003.jpg

… endnu ikke har lyst til at åbne sig eller også så er den bare genert.

😉

Tre af vores tomatplanter har fået små kønne gule blomster …

2008/07/15/004.jpg

… og der er kommet endnu flere frugter …

2008/07/15/005.jpg

… på vores peberplante, ligesom de frugter, den havde, inden den tog på sommerferie i Store Valby, er blevet en hel del større.

🙂

Vi har begge to været lettere dovne i dag, men det er jo trods alt også ferie og så har man lov til at slappe af samt til at gøre nogle af alle de hyggelige ting, som man ikke lige kan finde tid og overskud til i det daglige. Så vi har begge to brugt en stor del af dagen ved hver sin computer.

Min Skat har været nødt til at oprette et helt nyt fotoalbum, da hans gamle fotoalbum bragede ned dagen før, vi tog på ferie. Hvad der er grunden til dette, ved vi ikke, men vi har en mistanke om, at det er blevet hacket.

🙁

Så I løbet af i forgårs, i går samt i dag har min Skat brugt det meste af tiden på at oprette et helt nyt fotoalbum samt med at ligge de godt og vel 2.500 billeder, som lå i det gamle fotoalbum, ud i det nye. Det har godt nok været noget, som har taget tid oceaner af tid, men nu er han så kommet lige med igen og nu håber han så på, at han kan få tid og især overskud til at ligge nogle af alle de mange billeder, som han har nået at tage både sidste år og i år, ud i det nye fotoalbum.

Selv har jeg blandt andet nået at vaske og stryge to maskindfulde ( 60 stykker ) tøj samt at rette alle de link, som jeg har på min blog til min Skats fotoalbum, så de nu viser hen til de rigtige billeder i det nye fotoalbum og ikke til billederne i det gamle album, som er gået ned.

🙂