Arkiver

Lilla hæklet sjal


Hverdagen, Håndarbejde.

I eftermiddags, imens min Skat sad og så afslutningen af årets Le Mans, fik jeg hæklet den afsluttende kant rundt om dette lilla hæklet sjal …

2008/06/15/001.jpg

… til mig selv. Jeg har brugt fem nøgler "Baby Bear" ( 100% acryl ) farve nummer 18 fra Stof & Stil og mønsteret har jeg taget fra model nummer 010307 fra Ingelise Alt om Håndarbejde nummer 3 fra sidste år.

Jeg har dog tilladt mig at ændre en hel del i opskriften. Da jeg synes, at det giver et meget pænere resultat, hvis man hækler ned i luftmaskerne i stedet for om dem.

Samtidigt har jeg også reduceret i antallet af luftmasker. Så der, hvor der i opskriften står to luftmasker, har jeg kun en og der, hvor der i opskriften står fem eller seks luftmasker, har jeg kun fire.

End videre har jeg droppet den ifølge opskriften kedelige buede kant om de to af siderne og erstatte den med en omgang med fastmasker hele vejen rundt om sjalet, da det giver et meget lettere og dermed sødere sjal.

Alt i alt synes jeg, at mine ændringer har givet et både lettere og mere jævnt resultat og jeg kunne godt tænke mig at hækle mindst et sjal mere efter mine ændringer.

Jeg har hæklet det i denne størrelse en gang før samt en gang i en lidt mindre størrelse, men det bliver den store størrelse, som jeg vil hækle det næste i, hvis jeg komme til at hækle flere sjaler i dette mønster.

🙂

Lige som i går har vi begge to brugt dagen på at aflive en god håndfuld af diverse små og mindre hængepartier.

Selv har jeg ud over at blive færdig med min nye sjal nået at skrive nogle nye "gamle" indlæg blandt andet om noget af det, som vi nåede at opleve i løbet af Grundlovsferien. Desværre nåede jeg ikke at skrive om det hele og derfor linker jeg først til det, når jeg også har nået at skrive de sidste indlæg, som hører til de fire dage.

🙂