Arkiver

Opdateringer maj 2008


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Her til morgen, hvor dagens solopgang …

2008/06/18/001.jpg

… har været både farverig …

2008/06/18/002.jpg

… flot …

2008/06/18/003.jpg

… og spændende …

2008/06/18/004.jpg

… har jeg nået at læse korrektur på samt poste de mange indlæg, som jeg nåede at skrive færdigt i løbet af i går. Indrømmet jeg nåede stort set heller ikke andet i løbet af hele dagen end at sidde foran min computer, hvor jeg hyggede mig med dels at udvælge de billeder, som skulle ledsage indlæggene, og dels med at skive indlæggene.

Vi har nået at opleve en hel masse forskellige ting i løbet af maj måned 2008, hvor vi startede måneden med at bruge dens første weekend på at se på dyrebørn sammen med en naturvejleder ude på Lejre Forsøgscenter om lørdagen og om søndagen nåede vi at gå en tur i skoven og omegn.

Hele pinsen blev brugt på hygge, da vi om lørdagen tog aktiv del i Fortællefestival 2008 på Lejre Forsøgscenter og vi tillod os at køre hjemad via en omvej for at nyde de kønne sennepsmarker.

1. pinsedag blev også tilbragt på Lejre Forsøgscenter, hvor vi igen deltog i Fortællefestival 2008 og om aften kunne vi nyde en virkelig flot solnedgang.

2. pinsedag gik med en tur i skoven og omegn, men da vi ikke følte, at vi havde se nok den dag, forsatte vi ind til Roskildes centrum, hvor vi blandt andet besøgte Gråbrødre Kirkegård.

Maj måneds tredje weekends lørdag blev brugt på en shoppingtur i blandt andet Ikea. På vej hjem derfra kørte vi rundt om Hedeland, hvor vi gik rundt i et par timer, før vi handlede færdigt ind på hjemturen. Efter vi var kommet hjem og havde fået sat de nyindkøbte varer på plads samt spist frokost, gik min Skat i gang med at potte vores potteplanter om.

Søndagen blev brugt på en guidet tur i Roskilde Domkirke og på Roskilde Kloster, som skulle begynde klokken 12:30. Imidlertid blev turens starttidspunkt ændret fra Domkirkens side af, så for at vi ikke skulle komme til at stå og fryse, imens vi ville spilde cirka 45 minutter, gik min Skat og jeg en tur over og kiggede nærmere på Stændertorvet via hvert sit kamera. Derefter deltog vi i en dejlig rundvisning i Roskilde Domkirke samt på Roskilde Kloster, hvorefter vi besøgte Roskilde Domkirke på egen hånd.

I maj måneds fjerde og sidste hele weekend brugte vi lørdagen på et rydde op og gøre rent, blandt andet nåede vi at potte en hel del af vores potteplanter om, og søndagen blev tilbragt i Botanisk Have.

Den sidste onsdag i maj måned var vi om aften til et dejligt foredrag, som handlede om byes gamle klostre, med Lotte Fang-Borup.

Maj måneds sidste weekend deltog min Skat i året Broløb, som han gennemførte, men han var godt noget både brugt og træt, da han kom hjem.

Se nu kan jeg allerede komme til at krydse yderligere femten indlæg af på min liste. Det går jo lige pludseligt meget hurtigt fremad med hensyn til opdateringen samt ajourføringen af min blog og det er jo helt dejligt.

🙂