Arkiver

Opdateringer august 2007 – Mou 2. dag


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Her til morgen har jeg nået at læse korrektur på samt poste de fem små og de to store indlæg, som jeg nåede at skrive færdigt i løbet af i går.

Jeg indrømmer gerne, at jeg bestemt ikke var mere hverken huslig eller på anden måde flittig i går, end hvad jeg var i forgårs. For stort set det eneste, som jeg fik taget mig sammen til i løbet af hele dagen i går, imens min Skat knoklede hårdt på sit arbejde, var at vaske og stryge en vaskemaskinfuld ( 24 stykker ) tøj samt at rydde til side, vaske op, tørre af og stille på plads efter vores morgenmad samt min frokost.

🙁

Til gengæld brugte jeg så det meste af dagen sammen med min computer, da jeg endelig langt om længe fik overskud og tid eller rettere tog tiden til at først udvælge de billeder og derefter redigere dem, som skal ledsage mine indlæg om den anden af de fire dage i den sidste uge af vores sommerferie i august måned sidste år, hvor vi havde lejet et sommerhus i Mou i Nordjylland.

🙂

Så nu er jeg endelig blevet helt færdigt med at skrive om den dag, hvor vi startede med at køre til Turist Bureauet i Hadsund, hvorfra vi kørte igennem Rebild Bakker på vores vej til Thingbæk Kalkmine, hvor vi hygge os med at kigge på skulpturer, der er fremstillet af billedhuggerne Carl Johan Bonnesen og Anders Bundgaard.

Bagefter kørte vi til Hirtshals, hvor vi besøgte Nordsømuseet, der så vi på Nordsøens fisk og det endte med, at vi havde brugt betyderligere længere tid der, end vi havde regnet med, at vi ville komme til. For der var meget spændende at se på samt at lære nyt om.

Vi afsluttede vores besøg på Nordsømuseet med at gå igennem i dets butik og det endte da også med, at jeg kom til at købe tre små ænder, før vi atter satte kursen mod Mou. Da vi var nået frem, gik vi en lille kort tur ned til Limfjorden, før vi gik i gang med at tilberede og derefter spise vores aftensmad.

Det havde været en rigtig dejlig dag og selv om der nu er nået at gå ti måneder, før jeg fik taget mig sammen til at skrive om den, så står den stadigvæk næsten helt klart i min hukommelse. Jeg håber, at vores sommerferie i år uanset, hvor den så kommer til at fører os hen, blive mindst lige så god.

🙂

Se nu kan jeg allerede komme til at krydse yderligere syv indlæg af på min liste. Det går jo lige pludseligt meget hurtigt fremad med hensyn til opdateringen samt ajourføringen af min blog og det er jo helt vildt dejligt.

🙂