Arkiver

Opdateringer august 2007 – Mou 3. dag


Hverdagen, Oplevelser, Ænder.

Her til aften, imens min Skat sidder foran fjernsynet, hvor han ser et eller andet fra Discovery, har jeg nået at læse korrektur på samt poste de tre små samt de tre store indlæg, som jeg nåede at skrive færdigt i løbet af i går og i eftermiddags.

Da vi begge to mere eller mindre har været trætte samt halvdårlige det meste af weekenden, har vi ikke rigtigt nået at foretage os særligt meget i løbet af den og dog … for hvis jeg ville begynde at remse alt det, som vi trods alt har nået i løbet af denne weekend, op, så vil det alligevel blive til en pæn lang liste med diverse små og mindre hængepartier, som vi har fået aflivet igen i denne uge.

Kan jeg ikke glæde mig over, at jeg har været huslig i løbet af denne weekend, kan jeg til gengæld så glæde mig over, at jeg så det meste af tiden både i går samt i dag har siddet ved min computer, da jeg endelig langt om længe fik overskud og tid eller rettere tog tiden til at først udvælge de billeder og derefter redigere dem, som skal ledsage mine indlæg om den tredje af de fire dage i den sidste uge af vores sommerferie i august måned sidste år, hvor vi havde lejet et sommerhus i Mou i Nordjylland.

🙂

Så nu er jeg endelig blevet helt færdigt med at skrive om den dag, hvor vi startede med at køre til Grenaa, hvor vi besøgte Kattegatcentret, hvor vi så på både danske og udenlandske fisk samt især hajer, og hvor jeg kom til at købe en plys and.

Vi kørte direkte fra Grenaa til Kolind, hvor vi besøgte Skandinavisk Dyrepark samt glædede os over, hvor meget plads de har givet deres dyr. Derfra satte vi kursen mod Aalborg, hvor vi hyggede os i næste to timer med at besøge Aalborg Zoo for anden gang.

Det havde været en rigtig dejlig dag og selv om der nu er nået at gå ti måneder, før jeg fik taget mig sammen til at skrive om den, så står den stadigvæk næsten helt klart i min hukommelse. Jeg håber, at vores sommerferie i år uanset, hvor den så kommer til at fører os hen, blive mindst lige så god.

🙂

Se nu kan jeg allerede komme til at krydse yderligere seks indlæg af på min liste, hvilket vil sige, at jeg nu kun "mangler" at skrive seks indlæg fra august måned sidste år samt to indlæg fra juni måned i år.

🙂

Det går jo lige pludseligt meget hurtigt fremad med hensyn til opdateringen samt ajourføringen af min blog og det er jo helt vildt dejligt. Måske når jeg ligefrem at komme helt ajour med den.

🙂