Arkiver

Lige før sengetid


Hverdagen.

Årets tredje tirsdag samt dermed også den elvte hverdag efter vores ti dage lange kombineret jule- og nytårsferie er så småt ved at synge på sit allersidste vers, Solen er gået ned, regnen falder stille, Månen er stået op, min Skat sidder foran sin computer og jeg vil lige prøve på at skrive lidt om, hvad vi har nået i løbet af denne tirsdag, før vi begge to så småt går i gang med at gøre klar til at gå i seng.

Igen i dag var min Skat på arbejdet i de normale otte timer og bagefter var han til sin helt normale tirsdagstræning, da han kom hjem, tog han frokost samt satte sig foran sin computer.

For mit vedkommen har det været en atypisk tirsdag, for i morges kørte jeg med min Skat, da han kørte hjemmefra, jeg sad så ved siden af ham og hæklede på det igangværende projekt i de næste to timers tid bort set fra de få minutter, jeg brugte på at telefornvækkke Poul ved 7:00 tiden, før jeg gik fra min Skats arbejdsplads.

På vej fra min Skats arbejdsplads til Poul, nåede jeg at handle lidt ind hos Rema 1000 på Bangs Torv samt Patrick´s Bake Shop på Herlev Torv og da jeg nåede over til Poul, hjalp jeg ham med at putte hans varer fra Patrick´s Bake Shop samt Rema 1000 helt rigtigt på plads, før vi blev hentet af en sygetransport, der kørte os til Herlev Sygehus afdeling for Sårbehandling. Vi var i god tid, for Poul skulle først til undersøgelse klokken 10:00 og vi ankom ved 9:10 tiden.

Undersøgelsen viste desværre det, jeg havde på fornemmelsen, nemlig at Poul har nedsat boldtryk i begge ben, spørgsmålet er så bare, hvor nedsat det er, så derfor skal han til en såkaldt blodtryksmåling i begge ben, hvilket vi så venter på indkaldelsen til.

Vi ventede i næsten en times tid på den sygetransport, der skulle køre os hjem til Poul og da vi var kommet retur til ham, hjalp jeg ham med at rydde op i fryseren, køleskabet samt køkkenskabet med medvarer, før jeg puttede dagrenovation, glas, metal, pap, papir og plastik i de relevante containere for ham samt tømte hans postkasse.

Derefter gik jeg en runde hos Kirppu, hvor jeg købte en lille rap familie, samt handlede ind hos Rema 1000 på Bangs Torv. Da jeg havde hjulpet Poul med at putte alle hans varer fra Rema 1000 helt rigtigt på plads, puttede jeg diverse former for lokalaviser samt reklamer i containeren til papir, samt nåede at spise min medbragte madpakke, før min Skat afleverede posen med de ting, jeg havde købt for Poul hos H & M på Ro´s Torv og 7-Eleven ved Roskilde Station, samt hentede mig, så vi kunne følges ad til FysioCenter Roskilde.

Da min Skat gik ind hos FysioCenter Roskilde for at træne, gik jeg hjemad, jeg nåede dog at handle ind hos Netto og Lidl på Københavnsvej, Rema 1000 i Ro´s Have samt Føtex på Ro´s Torv, hvor jeg foretog årets ottende ups, på vej hjem.

Da jeg kom hjem, puttede jeg alle de nyindkøbte varer helt rigtigt på plads samt talte i mobiltelefon med Wivi i cirka et kvarters tid og da min Skat kom hjem fra træning, tog han frokost samt satte sig foran sin computer og jeg puttede alle de nyindkøbte varer, der havde ligget i bilen fra vi kørte fra Herlev, på plads.

Imens min Skat tilberedte vores aftensmad, nåede jeg at dække spisebordet samt tale i mobiltelefon med Poul, og da vi havde nydt aftens menu, aflivede vi i fællesskab dagens samlet opvask, før min Skat satte sig foran sin computer og jeg satte mig foran min computer.

Nu vil jeg slukke min computer samt bagefter sætte mig rigtigt godt til rette ved siden af min Skat i den ene af vores to sofaer, for jeg kan sangens klemme hans ribben, imens han ser fjernsyn og jeg hækler på det igangværende projekt.