Arkiver

Broderet billede med gående and


Håndarbejde, Ænder.

I løbet af eftermiddagen fik jeg broderet de så absolutte allersidste korsting og i løbet af aften har jeg så nået at brodere alle stikstingene på dette lille ovale billede med en gående and …

2012/04/23/401.jpg

… alle materialerne altså både broderistoffet, broderigarnet, broderimønstret samt broderinålen stammen fra broderikit nummer 6169 fra det amerikanske firma Zweigart … is in !, jeg fik i årets sjette adventskalendergave fra Fakse den 12. december 2009.

Allerede efter jeg kun havde broderet nogle ganske få korssting på dette lille ovale billede med en gående and, kom jeg i tanke om, hvorfor jeg rent ud skrevet ikke gider at brodere på fortryk stof. For traditionen tro så passer trykket jo ikke med stoffets huller og dermed så bliver stort set alle korssting broderet hen over en baggrund, hvoraf mindst halvdelen har en afvigende farve. Så inden jeg går i gang med at brodere det andet billede i serien, skal jeg lige havde fundet et stykket helt almindelige broderistof frem, det så vil blive broderet på.