Arkiver

Pause


Hverdagen.

Først bar jeg alle årets stadigvæk helt små plantepusser fra deres faste nattepladser på sofabordet, spisebordet samt gulvet i stuen til deres faste dagpladser på hylderne på altanen.

Så smurte jeg min frokost, der blev nydt samtidigt med jeg læste samt besvarede en enkelt e-mail.

Bagefter ryddede jeg til side, vaskede op, tørrede af samt stillede på plads efter min Skats og min morgenmad samt min frokost, hvorefter jeg også lige fik vasket samt tørret fire klare 15 liters SmartBokse, så de nu er helt klare til at komme i brug.

Så vandende jeg alle årets stadigvæk helt små plantepusser på altanen samt alle potteplanterne i lejligheden samtidigt med jeg også lige fik nippet visne blade og blomster af dem samt drejet dem lidt, så de ikke vokser alt for skævt.

Derefter strøg jeg resten af dagens to maskinfulde ( 84 stykker ) nyvasket tøj, der efterfølgende blev putte helt rigtigt på plads i diverse skabe samt skuffer.

Hvorefter jeg lige fik vasket samt tørret skabet under køkkenvasken af samt efterfølgende lige fik putte alt det, der under helt normale omstændigheder normalt befinder i det omtalte skab …

2012/04/23/201.jpg

… men som siden torsdag aften i sidste har stået i to klapkasser på gulvet i stuen, helt rigtigt på plads.

Og lige nu tillader jeg mig så at nyde et lille stykke mørkt fyldt chokolade, hvorefter jeg har tænkt mig at være doven og derfor vil jeg bruge resten af eftermiddagen på at brodere de allersidste korssting på det igangværende projekt, der med meget stor sandsynlighed bliver helt færdigt i dag.