Arkiver

Hjemad


Hverdagen, Oplevelser.

Min Skat og jeg brugte næsten tre timers tid på at gå rundt på den del af Den Internationale Racing Festivals område, der er åbent for publikum.

Jeg har godt se, at Den Internationale Racing Festivals bane denne gang er tilrettelagt sådant, at dem, der har betalt for at få en tur som passager i en af de dyre flotte hurtige biler, virkelige kan få lov til at opleve, hvordan det føles at køre hurtigt i dem, men set ud fra et publikums synspunkt så er banen kedelig, for man kan dårlige nok nå at opfatte hvilken bil, det er, der lige nu kører eller rettere nærmest flyver fordi en og de manglede kurve samt sving minimere ret så kraftigt antallet af "tabte" bagender samt udsving.

Dertil kommer, at der stort set ikke er ret meget andet at se på denne gang, da både antallet af forskellige bilforhandler samt antallet af de medbragte biler var reduceret ret så kraftig i forhold til 2010 samtidigt med der ikke er udstillet ret mange historiske biler.

Så alt i alt synes vi begge to, at den del af Den Internationale Racing Festival 2012 er ret så skuffende eller også så skyldes det kun, at den del af Den Internationale Racing Festival 2010 var helt vild god.

Vi gik tilbage til Overskousgade nogle ganske få hundrede meter fra Den Internationale Racing Festivals indgang ved Vigerslev Alle, hvor vores lille bil jo havde hygget sig på en gratis parkeringsplads, imens vi så på hurtige biler. Vi nåede begge to at nyde hver sin medbragte banan, før vi via Holbækmotorvejen satte kursen mod Roskilde …

2012/04/22/301.jpg

… og traditionen tro samt ganske lige som på udturen fordelte min Skat og jeg opgaverne imellem os sådant, at han styrede vores lille bil og jeg hæklede på et af de to bagstykker til et kommende grydelapsprojekt, imens vi kørte ad Holbækmotorvejen …

2012/04/22/302.jpg

… i udadgående retning.

Vi forlod Holbækmotorvejen ved Fløng, for Rama 1000 har nogle virkelige gode tilbud fra i dag af, vi gerne vil benytte os af, men desværre var alle tre tilbud allerede udsolgte, da vi nåede dertil.

Vi forsatte ad Holbækmotorvejen til frakørsel 11, så vi lige kunne smutte rundt om Silvan efter den gummipakning, der mangler til det nye bundstykke under vores køkkenvask, hvorefter vi kørte hjem samt smurte hver sin frokost.