Arkiver

Hjemmefra


Hverdagen, Oplevelser.

I morges blev min Skat og jeg enige om, at hvis vi skal nå at besøge Den Internationale Racing Festival i løbet af denne weekend, så skal det være her til formiddag. Så da vi begge to havde spiste morgenmad samt været i bad, pakkede vi hver sin rygsæk med blandt andet lidt proviant i både fast og fyldende form, kamera samt et ekstra nyopladet batteri og et helt tomt hukommelseskort, hvorefter vi gik hjemmefra.

Godt nok fik vi en flot solopgang i morges, men efterhånden som solen er kommer højere og højere op på himlen, så er det desværre også blevet mere og mere tåget. Vi håber dog begge to på, at tågen vil lette i løbet af formiddagen samt at vejret vil holde tørt.

Vi kørte hjemmefra ved 7:40 tiden og kursen blev sat mod København …

2012/04/22/101.jpg

… nærmere bestemt Valby, hvor en del af Vigerslev Alle ved Carlsbergs området i denne weekend er omdannet til en motorløbsbane og traditionen tro fordelte min Skat og jeg opgaverne imellem os sådant, at han styrede vores lille bil og jeg hæklede på et af de to bagstykker til et kommende grydelapsprojekt, imens vi kørte ad Holbækmotorvejen …

2012/04/22/102.jpg

… i indadgående retning og solen prøvede på at trænge igennem tågen, hvilket desværre i lykkedes for den, men vejret forblev dog til al helt tørt.

Vi var så heldige, at vi ved 8:10 tiden fandt en god samt helt gratist parkeringsplads til bilen i Overskousgade nogle ganske få hundrede meter fra Den Internationale Racing Festivals indgang ved Vigerslev Alle.