Arkiver

Årets allerførste adventsgave


Hverdagen, Håndarbejde, Ænder.

Imens min Skat og jeg i fællesskab var i fuld gang med at aflive aftnes opvask, snakkede vi om, at det jo er den allerførste søndag i advent i morgen og at vi derfor allerede i morgen må pakke den første af årets adventsgaver op. Så var det, at jeg lige pludseligt kom i tanke om, at den adventskalender, som Wivi har fremstillet til mig i år, jo indeholder en gave til både hver lørdag samt hver søndag i advent, og at jeg jo dermed har en gave, som jeg genre må pakke ud allerede i dag. Tænk at jeg virkeligt kunne glemme noget så vigtigt.

Nå … skaden var jo til al held ikke større end at den kunne udbedres ret så hurtigt. Så jeg skyndte mig af finde dagens adventsgave, der jo så også er årets allerførste adventsgave, frem, og derefter fik jeg den meget hurtigt pakket ud. Den indeholdte dette dejlige broderikit …

2009/11/28/301.jpg

… til et kort. Jeg er dog allerede nu godt klare over, at jeg ikke vil nænne at sende kortet, når jeg en gang har broderet det, men der imod vil jeg nok sætte det ind i en lille glasramme, så det kan hænge eller stå til hygge og pynt et eller andet sted i vores hjem.

Jeg kunne faktisk rigtigt godt tænke mig at komme i gang med at brodere igen og dagens adventsgave har bestemt ikke gjort min broderilyst mindre nok snare tvært imod.

Tak til Wivi for dagens dejlige gave.