Arkiver

Det er mandag morgen …


Hverdagen.

… den første af de fem mandage morgner dette års november måned har at byde på samt den første og eneste mandag morgen i denne uge. For det er godt nok rigtigt godt, der kun er en mandag i hver uge. Det er bestemt ikke fordi, jeg har det lige som Garfield, for jeg hader absolut ikke mandage, selv om jeg da godt nok synes, at de har alt for travlt med at afløse de alt for korte weekender.

For lige som at gøre denne mandag morgen endnu mere sur og trist at tage hul på, så har det blæst samt regnet meget kraftigt hele natten, hvilket vi har kunnet høre, da det har slået ind på vinduet i vores soveværelse, og det forsætter det selvfølgeligt med at gøre hele dagen, hvis man da ellers skal tro på, hvad DMI har lovet for denne uges første dag, hvor temperaturen udenfor nok ikke når over de fem til maximalt syv plus grader.

Selvfølgelig har både min Skat og jeg allerede på nuværende tidspunkt af døgnet taget hul på denne stadigvæk forholdsvis helt nye mandag og dermed også en helt ny uge med masser af helt nye arbejdsopgaver samt helt nye muligheder – han på sit arbejde og jeg herhjemme. Hvor jeg lige nu sidder ved mit skrivebord nærmere bestemt foran min computer, imens jeg glæder mig over, jeg lige om lidt ikke skal stride mig vej til stationen, hvor jeg så kan vente på et tog, der måske slet ikke kommer, men at jeg derimod kan sidde indendørs i varmen med et krus rygende varmt the i mine hænder, imens jeg hygger mig med at skrive lidt på min mildt skrevet yderst forsømte blog.

Forhåbentlig kommer både denne mandag så vel som de efterfølgende fire arbejdsdage i denne uge til at gå godt og ingen vi får set os om, så er det vel sådant cirka lige før, det er lige før, vi kan tage hul på endnu en weekendend. Hvor vi måske ikke kun får tid til alle de der mange forskellige praktiske huslige gøremål, som vi altid misbruger vores weekender på, men vi måske også får tid til nogle af de der lidt mere kreative, sjove og spændende ting som for eksempel at begynde på at pynte op til den meget snart kommende jul.