Arkiver

Et sjovt lys


Hverdagen.

Wivi ankom ved 9:30 tiden, ganske som vi havde aftalt, at hun skulle gøre. Det er nemmelig vores mening, at vi skal på en fælles tøsse hygge shoppingtur på Ro´s Torv samt i Roskildes centrum i dag, og denne tur skulle gerne resultere i, at vi får købt både fødselsdagsgaverne samt julegaverne til min Skat fra familien i både Fakse og Jyderup. Samtidigt benytter vi os af muligheden for at få udvekslet årets julegaver, så nu har min Skat og jeg også fået afleveret både julegaverne samt pakkekalenderen til familien i Fakse.

🙂

Wivi havde købt dette søde lys …

2009/11/13/101.jpg

… til mig og selv om det ikke er en ælling, men det der imod er en kylling, vil jeg nok alligevel aldrig komme til at brænde det. End videre havde Wivi også fremstillet denne alternative adventskalender …

2009/11/13/102.jpg

… til mig. Normalt indeholder en adventkalender en gave til hver af de fire søndage i advent, men denne her indeholder en gave til hver af de fire lørdage samt til hver af de fire søndage i advent og den sidste søndag er der oven i købet to pakker, der er hæftet sammen.

🙂

Nu vil Wivi og jeg smutte hjemmefra, første stop bliver Panduro Hobby på Ro´s Torv, og så bliver det spændende at se, om vi rent faktisk får købt det, som vi har sat os for, at vi skal nå at købe under dagens tøsse hygge shoppingtur.