Arkiver

God morgen fredag


Hverdagen.

Så er det blevet fredag igen og det er ikke kun den allersidste fredag i februar måned 2010, det skulle også meget gerne være den så absolut allersidste fredag i denne vinter, da forår jo i hvert fald i følge kalenderen officielt begynder på mandag.

Det har regnet det meste af natten, det småregner her til morgen, og regnen har fået sneen til at blive endnu mere grå samtidigt med den er svundet lidt i både højde samt omfang – der er nu knap så meget sne på parkeringspladsen foran vores blog. I følge DMI er der lige nu plus 0,9 grader her i Roskilde og hvis vi er meget heldige, skulle vi få en lille mulighed for at hilse på solen i løbet af formiddagen.

Min Skat og jeg har lige taget hul på, hvad der forhåbentligt bliver denne uges allersidste arbejdsdag. For hvis vi er meget heldige, er min Skat nået så langt med de igangværende arbejdsopgaver med meget kote deadlines, at han ikke får behov for at bruge om ikke hele så i hvert fald en stor del af den kommende weekend på at arbejde hjemmefra.

🙂

Nu er der så for øvrigt "kun" fire ugers tid tilbage, før min Skat og jeg forhåbentlig kan komme til at tage hul på vores ti dage lange påskeferie. Hvis min Skat ellers får mulighed for at holde tre ferie- eller flexdage eller han bare i det mindste kan arbejde hjemmefra de tre første hverdagen i selv påskeugen.