Arkiver

Et mundtre par


Hverdagen, Ænder.

Det er jo mandag og under normale omstændigheder skulle min Skat derfor have været til dobbelt træning i dag, men allerede ingen han gik hjemmefra i morges, bad han mig om at ringe ud til trænings centret for at få ham slette på listen til aftens spinningshold, hvilket jeg også har klaret for ham. Da min Skat kom hjem fra arbejdet, sagde han, at han også ville hoppe styrketræningen over i dag, da han simpelhen ikke følte, at han ville kunne klare det. Han insisterede dog på, at han godt kunne klare at køre mig ud til min fysioterapeut samt at vi også godt kunne handle lidt ind på vej hjem derude fra.

Min fysioterapeut så på min fod og det er som om hælen har fået en lille bitte smule mere normal facon, men det er lige som lidt svært at glæde sig over det, fordi der nu er kommet en kraftig allergisk reaktion på sportstapen og derfor skal jeg være kommet mig helt ovenpå den, før hælen igen kan blive tapet ind. Det er dog ikke sikkert, at vi kan tape hælen ind igen, for det kan godt være, at jeg også vil reagere kraftigt på undertapen, der bliver nødvendigt ved en ny indtapening.

Min fysioterapeut og jeg aftalte, at vi ikke aftalte noget, for nu skal huden på min højre fod være 100% rask, før vi næste gang kan prøve at tape højre hæl ind og så længe hælen ikke er tape ind, må jeg helst slet ikke støtte på den. Da jeg samtidigt ikke er kommet af med min svimmelhed, synes min fysioterapeut, at vi skal vente med at sammensætte et træningspogram ind til videre.

Vi aftalte dog, at når huden på min højre fod igen er hel rask og eller jeg er kommet af med svimmelheden eller bare det værste af den, ringer jeg ud til ham og vi aftaler så en tid, så vi kan komme videre med min højre hæl og eller lidt træning.

Da min Skat og jeg forlod Fysiocenter Roskilde, startede vi med at handle lidt ind hos Netto på Københavnsvej, før vi kørte til Ro´s Torv, hvor vi lige besøgte Panduro Hobby samt Føtex. Det var i den sidste af butikkerne, vi mødte dette ret så mundtre par …

2010/02/22/101.jpg

… som vi simpelhen bare blev nødt til at give et nyt godt og kærligt hjem. De kostede henholdvis 49,95 kroner samt 24,95 kroner og de er begge to nu både blevet unpiercerede samt befriet for et dumt klistermærke på den ene vinge.

Lige nu sidder de i den ene af vores to sofaer, hvorfra de prøver på at finde ud af, hvor det i grund er, de nu er havnet. Det ser dog ud til, at de andre ænder allerede mere eller mindre er i fuld gang med at tage rigtigt godt imod dem, så mon ikke at disse to små nye ænder også nok skal komme til at føle sig godt tilpas hjemme hos os ?