Arkiver

Irriterende rød


Hverdagen.

På grund af en beskadiget trædepude har min højre hæl lige siden den 30. december sidste år være pakket ind i sportstape fra lige under knoerne og til midt på foden. Sportstapen er dog blevet skiftet regelmæssig sådant cirka maximalt hver anden dag.

Da jeg besøgte min fysioterapeut for tre ugers tid siden, blev vi enige om, at jeg fremover skulle prøve at sove uden sportstape nogle gange om uge for at forebygge problemer med min hud. Derfor tog jeg sportstapen af, inden jeg gik i seng i lørdags. Jeg vågende ved fire tiden søndag morgen, fordi ydersiden af min højre fod kløede helt vidt, og da jeg stod op samt gik ud på badeværeslet, hvor jeg kunne tænde lyset, uden at genere min Skat, fandt jeg ud af, hvorfor det kløede samt stadigvæk klø helt vildt meget. Huden på min højre fod er hel rød og ret så irriteret lige præcist der, hvor sportstapen har siddet og selv om jeg ikke har haft sportstape på foden siden lørdag aften, ser indersiden af min højre fod sådant ud …

2010/02/22/001.jpg

… og ydesiden af den ser sådant ud …

2010/02/22/002.jpg

… i dag. Jeg har prøvet på at smøre foden flere gange med en rigtigt god fed håndcreme, men lige så snart cremen er tørret ind i huden, begynder den at klø helt vildt igen.
 
 
Opdatering klokken 15:30 …
Jeg har lige været hos min fysioterapeut, der sagde, at der er tale om en allergisk reaktion, hvilket jeg jo udemærket godt selv er klar over, og at jeg under inden som helst omstændigheder må tape min hæl ind igen, før huden er blevet 100% rask. Til den tid skal vi så prøve med en form for undertape, der er lidt mindre "kras", før vi putte sportstapen udenpå, men desværre er undertapen ikke lige så støttende og der er en meget stor risiko for, at jeg også vil komme til at reagere allergisk på den.

Alt dette her gør så bare også, at jeg nu slet ikke må støtte på min højre hæl, når den ikke er holdt på plads af sportstapen, hvilket jo så igen bevirker, at der en endnu længere udsigt til, jeg igen må komme ud at gå.

🙁