Arkiver

Årets ottende mandag


Hverdagen.

Så er vi sørme allerede nået til uge otte og dermed har vi lige tage hul på det indeværende års ottende mandag samt februars måned allersidste af slagsen. Det betyder, at der i hvert teoretisk set nu kun er en uge tilbage af denne vinter, da foråret jo i hvert fald i følge kalenderen begynder den 1. marts.

I følge DMI er der lige nu minus 4,2 grader her i Roskilde, og udendørstemperatueren vil nok nå op til lige under frysepunktet i løbet af dagen, til genglæd vil der måske komme lidt solskin midt på dagen.

🙂

Min Skat er allerede kørt hjemmefra og lige om lidt møder han på sit arbejde så han kan komme til at gå i gang med denne uges mange arbejdsopgaver, og jeg sidder endnu en gang foran min computer, imens jeg skiver lidt på min mildt skrevet yderst forsømte blog, samtidigt med jeg nyder min morgenmad samt min morgenthe og lige om lidt går jeg i gang med at finde ud af, hvilke af de mange huslige opgaver, det er allermest vigtigt, jeg måske når i løbet af denne mandag.

Min Skat er stadigvæk syg, da han er godt snotte samt har ondt i halsen, og min svimmelhed er ret så kraftig her til morgen, jeg skal simpelhen bare ikke foretage nogle bratte bevægelser med hovedet, før jeg befinder mig i midten af en hurtigt kørende centrifuge.