Arkiver

Fra kaos til orden …


Hverdagen.

I søndags lige inden min Skat og jeg var på vej i seng for at sove, så vi kunne være bare nogenlunde udhvilet, når mandag morgen og dermed den helt nye arbejdsuge begyndte, tømte jeg den ene af grundmodulerne i reolsystemet inde i arbejdsværelset.

Jeg brugte det meste af mandagen samt tirsdagen på dels at rydde op i samt sortere i alt skabets indhold og da en del blev smidt ud eller givet væk, fordi jeg ikke lige har brug for det og jeg heller ikke regner med at få brug for det, så kom der lige pludseligt til at være masser af ledig plads inde i skabet.

Ledig plads kan man vel næsten altid bruge, jeg kan i hvert fald, og jeg har da også allerede fået den ledige plads i dette skab brugt. For i går gik jeg i gang med at tømme to af de store plastikposer af dem fra Netto, som stod og fyldte op inde i vores stue. De indeholdte en masse forskellige hobbyting samt nogle flade plastik bokse med forskellige små rum til at have småting i, og det viste sig, at jeg sangens kunne få plads til det meste af de to plastikposers indhold på skabets seks hylder …

2010/02/11/001.jpg

… så nu er jeg forhåbentlig kommet er pænt stykke videre ikke kun med oprydningen og reduceringen af rod i vores stue, men også med at mine mange forskellige hobbyting bliver meget nemmere at komme til og jeg dermed måske også kan komme til at bruge dem til det, jeg ønsker at bruge dem til.

Måske skulle jeg gå i gang med naboskabet i dag, for tænkt hvis jeg også kunne få ledig plads i det, så kan jeg måske få nogle flere af mine hobbyting anbragt, så de blive nemme at komme til.