Arkiver

En utæt and


Hverdagen, Ænder.

Anne ankom ved 14:00 tiden, for hun havde lovet mig, at hun ville køre mig til behandling hos min zoneterspurt samt at vi skulle handle ind på vej hjem der inde fra. Hvilket er enormt sødt af hende.

🙂

Planer er til at ændre og det gjorde vi også. For vi kørte herfra lige efter, Anne var kommet, og så startede vi med at køre til Aldi på Søndreringvej, hvor jeg fik handlet alt ind til weekenden samt starten af næste uge, som vi skal bruge derfra. Derfra kørte vi til Netto på Holbækvej, hvor jeg fik handlet alt ind til weekenden samt starten af næste uge, som vi skal bruge derfra, samt denne sjove utætte and …

2010/02/04/001.jpg

… der kostede 29,00 kroner og som nok aldrig vil blive brugt til andet end sjov samt pynt.

Det viste sig, at vi var i god tid, for jeg skulle først være hos min zoneterspurt klokken 15:30, så derfor gik vi på bogudsalg i Kvickly. Anne fik ikke købt noget, men jeg fik købt fem bøger med for Wivi samt denne bog …

2010/02/04/002.jpg

… til mig selv. Jeg har altid syntes, at Radiserne er sjove og når jeg så kunne få over 600 sider med dem for kun 49,95 kroner, var der ikke ret mange splitsekunders betænkningstid hos mig. Desværre kom vi til at så i en meget langsom kassekø og derfor endte det med, at Anne blev stående i køen for at betale mine varer, imens jeg gik hen til min zoneterspurt.

Da jeg var færdig hos min zoneterspurt, var jeg lige rundt om Matas for at købe sporttape, før Anne og jeg kørte ud til Maxi Zoo, hvor vi købte en katteseng, tre pakker kattekrystalgrus, to pakker kattegrus samt tyve pakker katteguf med for Poul. Han har ikke selv mulighed for at komme i en Maxi Zoo og derfor køber min Skat og jeg normalt tingene for ham og så får han dem, næste gang vi ses. Derefter gik Anne og jeg i Jysk, der ligger lige overfor Maxi Zoo, hvor jeg købte Pouls fødselsdagsgave, som han nok får på forskud næste gang jeg ser ham.

Derefter kørte Anne og jeg ud til Shurgard, hvor vi anbragte alt det fra Maxi Zoo samt en del af det fra Jysk, for resten skal lige vaskes samt stryges, før Poul får det, og derefter kørte Anne mig hjem samt hjalp mig med at bære alle de nyindkøbte varer op i vores lejlighed.