Arkiver

Det var næsten den fredag


Hverdagen.

Det ene øjeblik, var min Skat lige stået op og jeg havde lidt postet et lille indlæg, om den lille hæklet ælling, som jeg havde nået af fremstille her til morgen. Det næsten øjeblik er det sidste på eftermiddage, og både min Skat samt jeg er ved at være rigtigt godt gammeldags trætte, og så har vi kun lige akkurat nået at få klaret de allermest nødvendige af de opgaver, som vi havde sat os for, at vi skulle nå at ordne i løbet af i dag.

🙁

Min Skat og jeg brugte det meste af morgen samt hele formiddagen på at aflive endnu en god håndfuld af diverse små hængepartier. Ved 12:00 tiden kørte vi hjemmefra. Det vil sige … min Skat gik hen til vores garage efter vores bil, imens jeg gik rundt om containerne til dagrenovation samt papir, og derefter gik jeg hen til containeren til pap, hvor min Skat så samlede mig op.

Derfra kørte vi så ind til Roskildes centrum, hvor vi lige fik klaret et par småting i vores bank, før vi kørte over til posthuset, hvor vi skulle hente de fire pakker, der var kommet til os i går aftes, imens vi var kørt først ind til Frederiksberg og derefter ud til Vallensbæk Strand for at hente nogle forskelige "Anders And & Co." blade, som min Skat havde købt via QXL.

Ikke alene er det surt, at vore fire pakker er kommet på et tidspunkt, hvor vi ikke var hjemme og kunne tage imod dem, men det er endnu mere surt at hente fire papkasser, hvis indhold ikke kan tåle at blive vådt, i plask sjask øs regnvej. Vi stod til al held ikke særlig længe i kø på posthuset, men det regnede så meget, da vi skulle derfra med vores fire ret så uhandy papkasser, at vi var nødt til at blive stående i posthuset forhal, indtil regnen stillende lidt af. Så gik min Skat over til vores bil, hvor han lige lagde bagsædet ned, så der bedre var plads til papkasserne i bilen, hvorefter han gik over på posthuset og hentede den ene af de fire papkasser, som han så lige gik over til bilen med, før han kom over og hente to papkasser mere, så jeg kunne tage den sidste papkasse med over til bilen.

Så kørte vi ud til Boresko, hvor vi fik købt det, som vi havde håbet på, vi kunne finde derude. Derfra kørte vi rundt om vores to lokaler, som vi jo fik ryddet kraftig op i i tirsdags, ude hos Shurgard. Hvor vi fik stillet de to af de fire papkasser inklusiv indhold, som vi lige havde hente på posthuset, før vi kørte ud til Vestervænget for at forny vores Klasselotterisedler. Hvilket var lige så hyggeligt denne gang, som det var sidste gang.

Så kørte vi ud til Farmor for at se, hvordan hun havde det og på vej hjem fra hende af, handlede vi lige ind hos Netto og Super Best på Holbækvej samt hos Aldi på Ringvejen. Da vi kom hjem, satte vi lige i fællesskab de nyindkøbte varer på plads, hvor efter vi lige fik nået at fotografere den flotte regnbue, før min Skat gik i gang med at tilberede vores aftensmad og jeg lige fik dækket bordet, inden jeg satte mig ind ved min computer.

Nu vil jeg stoppe mit bloggeri for denne gang, for min Skat har lige fortalt mig, at vores aftensmad er klar til at blive spist, og man skal aldrig nogensinde lade varm mad vente på sig.