Arkiver

Broderet mini billed med ælling i langsting


Håndarbejde, Ænder.

Her til morgen, imens min Skat sover lidt længere end mig, fik jeg så broderet dette søde lille minibillede med en gående ælling …

2009/03/26/001.jpg

… helt færdigt. Det har været et af den der slag projekter, hvor man kun lige når at gå i gang med det og så inden man får set sig om, så er man sørme blevet færdigt med det. For jeg begyndte på det i går, men også på en anden måde har jeg været hurtigt med hensyn til at få det broderet. For det er faktisk kun lidt over tre ugers tid siden, jeg købte det. Så det har bestemt ikke fået lov til at lægge så længe på lager, før jeg gik i gang med det.

🙂

Det var så den første gang, jeg har prøvet at broderet noget i langsting, men det bliver nok ikke den sidste gang. For jeg må da godt nok indrømme, at det er en broderiteknik, der går virkelig hurtigt … jeg begyndte, som allerede skrevet, på projektet i går aftes og jeg er altså lige blevet færdigt med det her til morgen. Så jeg vil bestem ikke afvise, at jeg ikke godt kan finde på at broder noget mere i den samme teknik. Næsten gang skal stoffet dog nok være lidt finere i det eller også så skal garnet være lidt grovere i det, for jeg bryder mig ikke rigtigt om, at det færdige resultat er så "løst" i det, som det er tilfældet med dette.

Så nu skal jeg så bare lige have fundet en lille passende ramme til billedet, så er det helt klar til at blive hængt op på en væg et eller andet sted.

Hvad jeg skal bruge billedet til ? … Der aner jeg ikke, men det var sjov at brodere.

😉