Arkiver

En anderledes badeand


Hverdagen, Ænder.

Vejret har virkeligt været utroligt flot i dag. For selv om det har blæst en hel del og været ret så koldt, så har solen skinnet fra en høj klar blå og næsten skyfri himmel hele dagen.

🙂

Min Skat og jeg har både i fællesskab og hver for sig brugt det meste af morgen og formiddagen på at aflive endnu en god håndfuld af diverse små hængepartier. Efter vi havde spist til frokost, blev jeg enig med mig selv om, at jeg ville gå mig en god lang tur, når nu vejret var så fint, imens min Skat kørte ud til sin fysioterapeut, hvor han havde en aftale ved 14:00 tiden.

Jeg startede med at gå rundt om containerne med batterier, dagrenovation, papir, glas samt pap og derefter ud til Ro´s Torv, hvor jeg lige gik en hurtigt runde, før jeg forsatte ad Københavnsvej og Algade ind til Kvickly, hvor jeg kom til at købe en ny badeand …

2009/03/25/001.jpg

… der var sat ned fra 39,95 kroner til 19,95 kroner. Sådant noget kan jeg jo så godt lide, der er inden grund til at betale mere for tingene end højst nødvendigt og jeg venter gerne på, at tingene bliver sat ned.

Dagens nye badeand er ret så speciel. For den indeholde både et termometer samt et ur, og den kan ikke alene vis, hvad klokken er og hvor varmt vandet er, den kan også fortælle dig, hvis vandet bliver for varmt eller du bruger for langt tid i badet, da den indeholder en alarmfunktion. Smart ikke også ?