Arkiver

Fra kaos til orden – Shurgard


Hverdagen.

Dette indlægs titel er faktisk ret så misvisende. For selvfølgelig har min Skat og jeg ikke ryddet op hos samt på andre måder klaret at ordne hele Shurgard, men derimod kun de to depotrum vi har lejet hos deres filial her i Roskilde.

🙂

I forbindelse med at min Skat og jeg blev enige om, at vi ville flytte sammen for lidt over seks år tids siden, fandt vi meget hurtigt ud af, at vi desværre ikke havde plads nok til alle vores ting. Dels havde vi nogle møbler i overskud og dels så er der nogle af vores ting, som vi ikke bruge hele årets rundt … for eksempel bruger vi jo ikke juledekorationerne om sommeren og urtepotterne samt urtepotteskjulerne til altan om vinteren … og derfor kunne disse ting jo godt stå et andet sted end lige akkurat i vores lille lejlighed, hvor de jo bare ville fylde op samt især rode.

Da vi samtidigt meget gerne vil have, at vores ting bliver opbevaret et sted, hvor vi ved, at de ikke kommer noget til. Så var løsningen med et ekstra kælderrum eller en ekstra garage ikke en brugbar løsning for os. Da begge stedet jo indebær en vis risiko for indbrud, skiftende luftfugtighed og temperatuer samt forskellige former for vandskader.

Derfor valgte vi den for os bedst mulige løsning og vi lejede et rum på 4,5 kvadratmeter hos Shurgard. Dette rum viste sig meget hurtigt at være alt for lille. Blandt andet fordi vi opbevarer nogle møbler samt andre former for indbo for Poul, og nogle flyttekasser med forskellige ting fra min Fars lejlighed, som vi endnu ikke har fået ryddet op samt sorteret i. Så derfor lejede vi meget hurtigt endnu et rum på 4,5 kvadratmeter hos Shurgard.

I løbet af den periode, hvor jeg har været 100% fuldtidshjemmegående for egen regning, har vi regelmæssigt hente nogle flyttekasser ud på Shurgard. Jeg har så fået set alt deres indhold igennem samt fået sorteret i det og smidt en hel del ud, men resten – alt det, som vi stadigvæk meget gerne vil gemme samt passe på – er så kommet tilbage til Shurgard igen.

End videre har vi sat nogle ting ud i vores to rum hos Shurgard, fordi vi simpelhen bare ikke lige har haft det nødvendige overskudet eller den fornødne tid til at se det igennem. De fleste af disse ting havde vi så sørget for at samle i det ene rum, hvor vi nok må erkende, at vi heller ikke ligefrem har brugt pladsen optimalt, da tingene efterhåndenhåndens er blevet stilet ind i rummet uden at det som sådant er blevet "pakket" særligt godt.

🙂

Egentligt så tog denne opgave langt mindre tid, end vi begge to havde beregnet, at den ville tage. Så derfor nåede vi også langt mere, end vi havde håbet på at gøre på en dag. For vi havde ikke regnet med, at vi ville få ryddet fuldstændigt 100% op i begge rum på en og samme dag.

Desværre nåede jeg ikke at tage et billede af de to rums indretning, før vi gik i gang, men nu, hvor vi er færdige med dagens arbejdsindsat, ser det ene rum sådant ud …

2009/03/24/001.jpg

… "lidt" pakket måske, men det er jo så dejligt nemt med flyttekasser, da de jo bare kan stables op i højden og dermed kommer de til at fylde lidt mindre, og det andet rum ser sådant ud …

2009/03/24/002.jpg

… det er knap så pakket, men den ledige plads får vi brug for, når vi er nået igennem resten af oprydningen i vores lille lejlighed.

Vores lille bil så sådant ud …

2009/03/24/003.jpg

… da vi kørte fra Shurgard og tror mig, den var ret så tung i bagenden, så den lå "rigtigt godt" på vejen. Vi skulle dog ikke så langt, da alt det, som vi havde anbragt i bilen, var noget, som bare skulle smides ud. Så vi kørte direkte fra Shurgard til Kara, hvor vi fik fordelt alle tingene i de rigtige fraktioner, så vi dermed kom af med alt vores affald på den miljømæssig helt korrekt måde.