Arkiver

Hvad skal jeg så gøre ?


Hverdagen.

Da min Skat var blevet helt færdigt med at så i de tre micro-drivhuse, som vi har købt i Aldi samt i mini-drivhuset, som vi har købt hos Jem & Fix, synes han, at han gerne ville forsætte med at plante eller så. Nu havde han jo fået jord på fingerne og op under neglene og så kunne han jo lige så godt forsætte.

🙂

Det er dog stadigvæk lidt for tidligt at så de resterede frø, som vi har købt, og det er også lidt for tidligt på vækstsæsonen til, at det vil være godt for alle vores potteplanter at blive pottet om, men så er der jo vores Oxalis lykke kløver, som vi havde stor glæde af sidste år.

De skal graves op af jorden, så vi kan få smidt jorden ud, da det er det sidste af det jord, der har stået ude på altanen, imens planterne derude var angrebet af bladlus, og vi ønsker ikke at få "glæde" af disse små bæster igen i år, hvis vi kan undgå det. Vi skal også have både urtepotten og underskålen vasket af, så vi er helt sikker på, at der ikke er et bladluslæg eller flere, der har overlevet.

Så min Skat gik i gang med at grave efter Oxalis lykke kløvernes løg …

2009/03/22/301.jpg

… men … åh … vi plantede da kun ti løg sidste år ?

Gjorde vi ikke ?

Der kom faktisk langt mere end ti løg …

2009/03/22/302.jpg

… frem fra dybet, efterhåndens som han fik gravet sig frem til løgene. Vi har en teori om, at de helt store løgklode, er de løg, som vi plantede sidste år, og at alle de små løg, er de løg, som vores Oxalis lykke kløver producerede i løbet af vækstsæsonen sidste år.

Jeg fik vasket både urtepotten og underskålen af, og min Skat gik i gang med at plante Oxalis lykke kløver løgene igen …

2009/03/22/303.jpg

… men inden han gik i gang med den opgave, blev vi dog enige om, at vi kun vil plante cirka 15 af dem og så gemmer vi de øvrige løg til næste år eller til hvis der er nogen, som gerne vil have et lykkekløver løg eller to af vores egen avl.

Vi er godt nok begge to meget spændte på, om vi får lige så stor glæde af vores lykkekløver i år, som vi havde det sidste år, hvor de var helt vildt flotte.