Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

Det har virkeligt været en rigtigt kedelig dag i dag. For det første har vejret været gråt og trist hele dagen, da det har været overskyet. For det andet har min Skat været meget træt efter en lang hård arbejdsuge og for det tredje startede jeg dagen med at have synsforstyrrelser, spændinger i hovedet samt kvalme.

🙁

Min Skat og jeg brugte det meste af morgen og formiddagen på at nusse lidt rundt, imens vi hver især prøvede på at nå en god lille håndfuld af diverse små hversting, hvilket også lykkedes for os. Jeg nåede blandt andet også at vinde de tre nøgler tynd sort acryl garn ( som jeg fik af Wivi i torsdag ) op, hvorefter de blev lagt ned i hver sin klare plastikpose, inden de blev skrevet ind i min lagerbeholdning over garn og derefter lagt på plads.

Efter min Skat og jeg havde spist til frokost, satte vi os og sprætte det ( en tynd blå og en bred hvid bort hele vejen rundt ), der var broderet på de to af de fires stykker lyseblåt broderistof ( som jeg fik af Wivi i torsdags ) op. Sådan at broderistoffet, når det en gang er blevet vasket og strøget, er lige klar til at blive broderet på.

Da jeg stadigvæk ikke havde det godt, faktisk havde jeg kun fået det dårligere i løbet af dagen, overgav jeg mig ved 15:00 og gik ind i min seng. Det lykkedes for mig at falde i dyb søvn stort set med det sammen og jeg sov lige indtil 19:30 tiden, hvor min Skat vækkede mig med et blidt kys på den ene kind, hvorefter han fortalte mig, at middagensmaden …

2009/03/21/001.jpg

… kogte gulerødder, kogte kartofler, masser af bløde løg samt mørbradbøffer og der til nogle skiver rugbrød, var klar til at blive spist.