Arkiver

Aftens menu …


Hverdagen.

Min Skat har virkeligt knoglet ekstra meget på sit arbejde i hele denne uge. Da han havde en opgave med en meget kort deadline, som han skulle nå at være helt færdigt med, inden han kunne gå på weekend med efterfølgende forårsferie. Så der er bestemt ikke noget at sige til, at han var træt meget træt, da han kom hjem efter endnu en lang arbejdsdag med overarbejde.

Da vi kom hjem efter vi havde været et smut ude hos Farmor for at se, hvordan hun havde det, lagde min Skat sig på vores sengen. Det var egentligt kun hans mening, at han skulle hvile sig i et par minutter og derfor lagde jeg mig lige ved siden af ham. Det endte dog med, at vi puttede os ind til hinanden og faldt i søvn.

ZZZzzz ZZZzzz ZZZzzz ZZZzzz ZZZzzz ZZZzzz ZZZzzz ZZZzzz

Det meget kort af det meget lange er … at næsten gang min Skat så på sit armbåndsur, var klokken nået at blive næsten 20:00 og det var ved at være på høje tid, at en af os ( læs: min Skat ) kom i gang med at tilberede noget aftensmad til os. Så derfor endte aftens menu med at blive …

2009/03/20/101.jpg

… burger med fyld af kyllingbøffer, tomatskiver og ketchup. Noget som gik meget hurtigt fra fryseren og køkkenskabet via ovnen og stegpande ind på middagsbordet, og det bedste af det hele, så generede det en minimal opvask.