Arkiver

Dagens 4. gave


Hverdagen, Ænder.

Wivi og jeg forsatte med at hyggesnakke til sidst på eftermiddagen. Det vil sige altså også efter min Skat var kommet hjem fra arbejdet. Wivi så kørte hjem ad til Fakse igen ved cirka 16:00 tiden.

Poul ringede ved 18:00 tiden, dels for at høre, hvordan det gik hos os og dels for at ønske mig tillykke med fødselsdagen. Imens han og jeg talte samme, ringede det på vores hoveddør. Det var Brian og Heidi, der her på bloggen nok er mest kendte som to tredjedel af familien i Jyderup.

På vej hjem fra deres respektive job var de kørt en lille omvej rundt om Roskilde, så jeg for en gangs skyld kunne få min fødselsdagsgave eller rettere mine fødselsdagsgaver …

2009/03/19/501.jpg

… for der var to, fra dem af på selve dagen.

Som det kan ses på billedet, så havde indholdet af den ene af de to gaver, det vil sige den lyserøde pakke, lidt vel rigeligt travlt med at komme ud det fri, den …

2009/03/19/502.jpg

… havde i hvert fald mere eller mindre pakket sig selv.

😉

Indeholdet af den anden af de to gaver, ventede dog pænt på, at jeg pakkede den …

2009/03/19/503.jpg

… ud. To nye dejlige ænder mere til min "lille" samling. De er begge to købt i et plantecenter og de skulle gerne godt kunne tåle at stå ude på vores altan i hvert fald i sommerhalvåret, hvor der ikke er mulighed for at temperaturen skal nå ned til eller under frysepunktet.

Så må vi finde et eller andet godt sted i vores lejlighed, hvor de to størrelse kan stå om vinteren, hvis det da ikke ender med, at vi på grund af pladsmangler er nødt til at lade dem overvinter ude på Shurgard.